Voksbehandling er et godt alternativ når man er lei av at "stubbene" kommer frem allerede dagen etter en barbering.  Ved å fjerne hårene med voks får man med håret med roten, og tilbakeveksten vil dermed ta en god del lengre tid, enn ved barbering. Flere og flere velger å vokse seg, i stedet for å bruke høvelen. De fleste merker at hårene blir finere, lysere og holder seg borte lengre ved vokse seg jevnlig. I tillegg merker mange at problemer som ingrodde hår og nupper forsvinner ved voksing

    

Jeg har spesialisert meg på brasiliansk voksing uten strips og dette er en av de mest skånsomme vokstypene. Brasiliansk voks betyr tradisjonelt å fjerne alt håret; foran, bak og på kjønnsleppene. Men det er selvfølgelig opp til deg hvor mye du vil fjerne.

 

Jeg bruker kun premium "non-strip" voksperler ifra Italia på de intime områdene. Jeg bruker kun voksperler for sensitiv hud fordi den er mest skånsom for huden. Dvs at under en brasiliansk voks brukes ikke de vanlige stripsene for å fjerne voksen.

 

Jeg har valgt å bruke denne type voks i dette området fordi huden er veldig ømfintelig og voks uten strips er mer skånsomt. I tillegg brukes det en olje som smøres på først for å skåne huden, og en etterbehandlingsolje for å berolige huden etterpå for et mer behagelig resultat.

 

For best resultat ved voksing anbefaler vi følgende:

 • Vente 2-3 uker etter siste barbering før du vokser deg

 • Gå jevnlig til behandling, så slipper du å begynne på "nytt" hver sommer

 • Skrubbe huden 2-3 ganger i uken for å unngå inngrodde hår. Bruke en scrub uten olje og parfyme. Jeg selger også produkter du kan bruke.

 • Bruk en lindrende krem de 1-2 første dagene etter behandling. Aloe Vera gelé er veldig god og lindrende. Kan også kjøpes hos meg.

 

Det første døgnet etter voksing så er det viktig å unngå sol og parfymerte produkter på det behandlede området. Huden bør beskyttes godt med en god solkrem de neste 36 timene etter behandlingen.

Tips til deg som kunde på brasiliansk voks:

 1. Kommer nydusjet, ren nedentil.
 2. Hårene bør være 1 cm den første gangen. Etter at man har vokset et par ganger, vil hårene bli tynnere. Da må de være ca 0,5 cm for å få fjerne de med voks.  Har du barbert deg, anbefaler vi deg at du venter i 14 dager, før du kommer og vokser deg.
 3. Du burde ta på deg en bomullstruse når du kommer til behandling, blondetruser vil bare gnisse mye mot huden og gjør at du senere vil oppleve mer inngrodde hår.
 4. Det kan også være lurt å ikke ha på seg for ettersittende tøy, dette gjelder også ved voks generelt.
 5. Det er normalt å få inngrodde hår, men for å forhindre dette kan du peele huden 1-2 ganger i uken med en peeling.
 6. unngå sol 24 timer etter voks behandling (dette gjelder generelt alle de plassene man vokser seg på, ikke bare brasiliansk.)
 7. Unngå å bade/ dusje de første 12 timene. Dette fordi at porene er åpne, og det kan da komme bakterier inn i porene.
 8. Vent med å ha sex det 1 døgnet.
 9. Vent i 12 timer etter voksbehandling med trening, og annen form for fysisk aktivitet.